Bella Hadid.
Volledig scherm
Bella Hadid. © BrunoPress/Abaca Press

Bella Hadid in tranen op intieme privéfoto’s en Justin Bieber draagt een hoofddoek

Showbytes worldwideKorte updates van wereldsterren op sociale media: wij smullen ervan. In de internationale versie van de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van celebrity’s van over de hele wereld. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 1. Bas Smit zakt door de grond na ‘beledigen’ mediatycoon: ‘Hij kan niet zingen en dansen’
  the masked singer

  Bas Smit zakt door de grond na ‘beledigen’ mediaty­coon: ‘Hij kan niet zingen en dansen’

  Ruim 2,3 miljoen kijkers zagen vrijdagavond hoe gastjurylid Bas Smit zich diep schaamde na de onthulling van de Papegaaien in The Masked Singer. De twee nieuwe karakters traden eenmalig op voor het goede doel, waarna hun identiteit meteen werd onthuld. Volgens Smit kwamen de mysterieuze vogels zeker niet uit de entertainmentwereld en konden ze duidelijk niet zingen en dansen. Zijn mond viel open toen onder een van de maskers een ware mediacoryfee bleek te zitten.
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.