Volledig scherm
Michael van Gerwen © ANP

Beschuit met blauwe muisjes voor Michael van Gerwen, hij krijgt een zoon!

Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne krijgen een zoontje! Dat nieuws heeft de darter met een gender reveal video bekendgemaakt via Instagram.

In het filmpje is te zien hoe dochter Zoë een enorme Bossche bol voorgeschoteld krijgt. Nadat ze het gerecht met wat moeite openmaakt, komt daar een blauwe vulling uit. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: ze krijgt een broertje!

Michael en Daphne stapten vijf jaar geleden in het huwelijksbootje. In 2017 kwam Zoë ter wereld. Afgelopen maand maakten ze bekend een tweede kindje te verwachten.

  1. Henkjan Smits komt niet van Idols-imago af: ‘Dat was in 2002!’

    Henkjan Smits komt niet van Idols-ima­go af: ‘Dat was in 2002!’

    Hoewel Henkjan Smits jaren geleden voor het laatst plaatsnam achter de jurydesk van Idols wordt hij nog altijd met de talentenjacht geconfronteerd. De presentator en radio-dj maakt geregeld mee dat mensen door het programma denken dat hij niet aardig is. ,,Daar heb ik heel erg last van. Ik wind me daar heel erg over op omdat het een machteloos ding is. En ik merk dat het mij werk kost", zegt Henkjan in de Radio 2 podcast-serie 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild.