Bibian Mentel.
Volledig scherm
Bibian Mentel. © Brunopress

Bibian Mentel heeft uitzaaiingen in haar hersenen en neemt afscheid van naasten

Artsen hebben uitzaaiingen geconstateerd in de hersenen van de drievoudig paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel (48) en een behandelplan is niet meer mogelijk. Mentel heeft het advies gekregen om te beginnen met het afscheid nemen van haar dierbaren. 

12 reacties

 • Peter Kooper

  9 maanden geleden
  Lieve Bibian, diep respect voor je. Liefs Maria Dekkers
 • Y.J.M.G. van Rooij

  9 maanden geleden
  Jammer om dit nieuws te moeten horen. Je bent voor velen een goed voorbeeld geweest en zult dit in de toekomst ook blijven. Ik gun het je van harte om de tijd die je nog gegund is samen met je familie door te brengen op een manier die jij graag wilt. Ik heb veel respect voor je. Yolande
 • Majo Hendriks

  9 maanden geleden
  Ik word hier stil van.. wat een topwijf is dit, altijd maar weer doorgaan, positief blijven.. ik heb hier geen woorden voor.. heel veel sterkte Bibian, Edwin en kinderen..
 • Frans van der Heijden

  9 maanden geleden
  Bibian ik wens jou heel veel sterkte toe in deze strijd. In het verleden heb je de hele wereld laten zien wat voor fenomeen je bent. Ik heb genoten van je uitzonderlijke prestaties. Bibian je hebt jouw voorbeeldfunctie met verve tot uiting gebracht. Lieve groeten en BEDANKT.
 • Henrica Van den Boer

  9 maanden geleden
  Bibian, Doe wat je wilt, doe wat je kunt. Haal alles uit het leven dat erin zit! Je bent een kei, een icoon, een voorbeeld voor velen.... Ik gun je nog heel veel mooie momenten, maanden, dagen, uren .... Jou kennende (via de media) presteer je tot je echt niet meer kunt... Laten we hopen dat dat nog heel lang duurt... Je bent een TOP sporter en bewonderenswaardige vrouw!