Bridget Maasland
Volledig scherm
Bridget Maasland © Brunopress

Bridget is een trotse mama en Shelly doet fotoshoot met afwasborstel

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Bridget Maasland is maar wat trots op haar zoon Mees.

Actrice Robin Martens hield vandaag een verkleedpartijtje en vraagt zich nu af welke outfit in de smaak valt bij haar fans.

Presentatrice Shelly Sterk kan het bijna niet geloven, maar ze heeft vandaag het hele huis schoongemaakt én maakte zelfs een selfie met de afwasborstel.

Leonie ter Braak is in een opperbest humeur, zo blijkt uit een foto die ze vandaag deelt op Instagram.

Presentatrice Gwen van Poorten geeft een positieve draai aan deze bizarre dagen en vraagt haar fans hun goede voornemens van deze week op te noemen.

Visagist Leco van Zadelhoff viert zijn vriendschap met Angela Groothuizen. ‘Nu op afstand, maar altijd in mijn hart’, schrijft Leco.

Het dochtertje van voormalig judoka en presentator Dennis van der Geest neemt het in quarantaine gaan wel heel letterlijk.

Babynieuws voor Nicolette Kluijver: er zijn twee kuikentjes geboren. De presentatrice heeft de schattige beestjes Honing en Suiker genoemd.

Gelukkig gebeuren er ook nog mooie dingen in deze rottijd! We hebben baby's gekregen! Honing en suiker 🐥🐥

743 Likes, 39 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "Gelukkig gebeuren er ook nog mooie dingen in deze rottijd! We hebben baby's gekregen! Honing en..."

Qmusic-dj’s Mattie en Marieke besloten een groepsfoto ‘anno 2020’ te maken.

André Hazes jr., het zoontje van Monique Westenberg en André Hazes, kruipt nog net niet in de huid van Nespresso-gezicht George Clooney.

Sylvie Meis vraagt zich af hoe het met haar fans gaat.