Volledig scherm
Bridget Maasland © ANP Kippa

Bridget overwint doodsangsten dankzij zoon en Loiza mag een wens doen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Powerhouse Shirma Rouse heeft een inspirerende boodschap op zaterdagochtend. ,,Het is belangrijk om van jezelf te houden.” En nu Shirma dit doet, heeft ze veel meer plezier in haar leven.

Een jubileum voor RTL-nieuwslezers Antoin Peeters en Merel Westrik. Ze zijn alweer vier jaar samen een nieuwssetje. Kijker Sabine moest ze daar wel aan herinneren, anders was het duo dit zelf glad vergeten.

Guus Meeuwis staat deze dagen weer te knallen in het Philips Stadion. Morele steun krijgt hij van zijn vriendin Manon Meijers, die de zoon van de zanger op haar schouders neemt. Zodat hij nog beter naar zijn vader kan kijken.

Een muntje armer, maar een droom rijker. Model Loiza Lamers heeft een wens mogen doen.

In zijn rijke carrière als fotograaf is William Rutten bij behoorlijk wat mensen op bezoek geweest. Vandaag deelt hij een foto dat hij thuis was bij de Tokkies.

Voormalig soapie Liza Sips is even aan het ontspannen in de Beekse Bergen. Daar heeft ze een vakantieliefde: en dat is niemand minder dan haar 1-jarige dochtertje Charlize Helena.

Doodsbang is Bridget Maasland voor vogels en het liefst blijft ze zo ver mogelijk uit de buurt bij de gevleugelde diersoort. Echter met zoon Mees aan haar zijde, durft de toch haar grootste angst te doorstaan. Ze staat oog in oog met een aantal kalkoenen.

Jochem Myjer is er helemaal klaar voor. Hij is in Frankrijk om de Oranje Leeuwinnen aan te moedigen. Dat doet hij gekleed in het Oranje met Nederland-vlaggetjes op zijn wangen.