Carolien Spoor en haar man Jon Karthaus.
Volledig scherm
Carolien Spoor en haar man Jon Karthaus. © anp

Carolien Spoor bevallen van zoontje Elias

Carolien Spoor is donderdag bevallen van een kerngezonde zoon: Elias Willem Frederik Karthaus. Dat maakt de actrice vandaag bekend via Instagram, waarop ze een eerste foto plaatst van de kleine spruit.

,,Wat een intens geluk. Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen:, aldus Carolien bij de foto.

Trotse vader Jon Karthaus deelt eveneens de eerste foto van de kleine Elias. ,,Afgelopen donderdag 16 januari 2020 is onze lieve zoon geboren: Elias Willem Frederik Karthaus. Zijn grote broer Otis kan niet wachten om met hem op avontuur te gaan. En ik verheug me op alle herinneringen die ik met deze beukertjes mag gaan creëren. Mama Carolien Spoor is van een bovenmenselijke kracht en schoonheid dat ik me wederom meer dan gelukkig prijs met zo’n powervrouw en mama 5.0. Geniet van deze prachtige dag, dan doen wij dat ook.”

Carolien Spoor en haar man Jon Karthaus zijn sinds 2005 samen. In 2016 gaven zij elkaar het jawoord in Italië. Het stel verwelkomde in juni 2017 zoontje Otis.

De 32-jarige actrice is bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden waarin ze de rol speelde van Florien Fischer. Ook was ze te zien in de Videoland-serie Zwarte Tulp en de Nederlandse speelfilm Loft.