Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Chantal gaat naturel met babykwijl, Dries deelt kleine Dave

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dries Roelvink blikt vandaag terug op een oud kiekje met zijn oudste zoon Dave. De foto werd gemaakt in 1997, toen de Roelvinktelg nog een ukkie was. Inmiddels woont de dj samen met zijn vriendin Julia.

Klare taal van Loiza Lamers vandaag. De winnares van Holland’s Next Topmodel maakt haar volgers duidelijk geen aandacht te besteden aan negatieve mensen in haar omgeving. ‘Tenzij ze mijn rekeningen betalen.’

Een bijzondere foto van Inge de Bruijn en haar moeder. De voormalig zwemster deelt een foto waarop de twee onder een dekentje genieten van het weertje in de tuin. ‘Lekker knus met mammie’, schrijft ze.

Chantal Janzen ziet er doorgaans glamorous uit, maar vandaag laat ze zich van een andere kant zien. En wel met een speeltje van jongste zoon Bobby in haar mond. ‘This one is real-life, people’, grapt ze.

Maik de Boer kijkt uit naar het weekend. De stylist deelt een foto waarop hij met twee schaars geklede mannen op de foto staat. ‘Ik zeg: maak er een sexy weekend van!’

Het duurt nog twee weken tot Holland zingt Hazes weer van start gaat. Roxeanne Hazes heeft er zin in, maar haar zoontje nóg meer. ‘Ik weet dat Fender klaar is voor opa’s hits’, schrijft ze bij een snoezig kiekje.

Chantal Bles heeft na het zien van een foto van haar en haar partner Robert Doornbos een mooie boodschap voor haar volgers. Het is volgens de styliste namelijk erg belangrijk om er als stelletje af en toe tussenuit te gaan. ‘Opnieuw verliefd worden, tijd hebben om met elkaar te praten, echt te praten, zonder kids erbij een meningsverschil (ruzie) te kunnen hebben en het daarna goed te kunnen maken.’

Yolanthe Cabau-Sneijder is dol op haar zoontje Xess Xava, maar ze deelt haar liefde ook graag met andere kinderen. De brunette deelt een foto waarop te zien is hoe ze elkaar een groepsknuffel geven. ‘Mooi’, reageren haar volgers.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.