Chantal Janzen.
Volledig scherm
Chantal Janzen. © ANP Kippa

Chantal Janzen stuurt Gwyneth Paltrow 'eigen' vaginakaars: ‘This smells like OUR vagina’

Chantal Janzen springt handig in op het nieuws rond de opmerkelijke geurkaars die actrice Gwyneth Paltrow op de markt heeft gebracht die naar vagina ruikt. De presentatrice heeft met haar magazine &C nu haar 'eigen' vaginakaars ontworpen en wil deze naar de Amerikaanse sturen.

,,We wilden je een 'This smells like OUR vagina'-kaars teruggeven, maar het kaarsenvrouwtje begreep het niet helemaal en onthield alleen de woorden kaars en vagina", schrijft Chantal grappend bij een foto waarop ze poseert met een kaars die de vorm heeft van een vagina. ,,Ik hoop dat je het evengoed kan waarderen.”
Chantal sluit af met een klein dankwoordje voor Gwyneth. ,,Alle gekheid op een stokje: bedankt dat je altijd zo'n inspiratiebron bent.”

Vorige week ging Gwyneth viral met haar opmerkelijke kaars. De actrice werkte samen met een parfummaker aan een nieuw geurtje toen ze besefte wat voor parfum ze hadden gemaakt. "Eh, dit ruikt naar vagina", zou de actrice toen hebben gezegd. Die ruikt volgens haar naar 'een mix van geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad'.

Peniskaars

Een Canadees reclamebureau sprong daar handig op in en kwam op de proppen met een variant die ruikt naar, jawel, penis. De kaars is qua uiterlijk identiek aan die van Gwyneth maar kost toch 33 procent meer. Daarmee wil het bedrijf de loonkloof aankaarten die er nog steeds tussen mannen en vrouwen bestaat.