Charly Luske
Volledig scherm
Charly Luske © Instagram

Charly zaait verwarring met 'blootfoto' en Caroline gaat voor kort pixiekapsel

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Caroline Tensen heeft zich door sterrenkapper Leco van Zadelhoff een zogenoemd pixiekapsel laten aanmeten, beter bekend als het zomerse rattenkopje met oplichtende lokjes.

Transgendermodel Loiza Lamers is in Praag om daar de jaarlijkse gaypride bij te wonen.

Dries Roelvink is neergestreken op de Spaanse costa, waar hij zijn felgele zwemslip heeft verruild voor een spierwit exemplaar.

Charly Luske moest na een avondje stappen even bijkomen op een Italiaans strand. Vermoedelijk maakte zijn echtgenote Tanja Jess onderstaand kiekje van de katerende zanger die verzekert dat hij een broekje aan had en dus geen 'Thierry Baudetje' deed.

Happy birthday to Jim Bakkum! De zanger is 31 lentes jong en viert dat met een superschattig momentje uit zijn kindertijd.

Dionne Stax kan niet stoppen met lachen nu haar jas en paraplu weer uit de kast mogen. Lang duurt het niet; zondag mag ze weer in bikini.

Irem Lourens, de 18-jarige dochter van killerbodymotivator Fajah Lourens, showt in het Spaanse Marbella haar bikinilijf. ,,Je lijkt te veel op je moeder'', reageert iemand bij het vakantiekiekje.

Wendy van Dijk gaat - inclusief hippe hippielook - het weekend in, dansend op de beats van haar man Erland Galjaard, die sinds zijn vertrek bij RTL dj't met zijn vriend Ronald Molendijk.

Baby Mozes Boomsma is nu al goed met de bal, die zijn vader Arie met volle kracht op hem afstuurde.

Qmusic-duo Mattie en Marieke is nog altijd in Australië, waar ze inmiddels een schommel hebben ontdekt. De twee zijn niet samen op vakantie, maar maken een inspiratiereis langs radiostations, verzekerde Marieke deze week nadat ze werd overspoeld met vragen wat ze toch in het land van de koala's deed.

Candy Dulfer hangt haar saxofoon aan de wilgen en oefent met haar vriend op de perfecte duckface.

Inge de Bruijn laat zich in een fotogeniek hoekje in het mondaine Cannes van alle kanten fotograferen.

De Haagse realityster Samantha de Jong en haar lover Jeffrey 'Lake' van der Meer hebben een melig nachtje achter de rug en worden vervolgens met dezelfde bui wakker. Mogelijk probeert Barbie vanuit bed nog de hele dag instagramfiltertjes uit. ,,Altijd plezier met Jeffrey'', verzekert ze.