Volledig scherm
© Instagram/ Dafne Schippers

Dafne Schippers verwelkomt puppy Mexx

Atlete Dafne Schippers heeft bijna twee maanden na het overlijden van haar hondje Sammie een nieuw dierengeluk gevonden. De 26-jarige topsprintster sloot vandaag puppy Mexx in de armen, een Australische herder.

Dafne stelt het schattige beestje voor in een korte video waarin te zien is hoe Mexx in het gras speelt. De blondine zelf liet zich trots met haar ‘nieuwe beste vriend’ fotograferen. De foto kreeg in vier uur tijd ruim 10.000 likes.

Schippers kreeg haar eerste hond Sammie (ook een Australische herder) in september 2017 als puppy. In december kwam ze met het tragische bericht dat hij was overleden na een aanrijding met een trein. Sammie had een eigen instagrampagina, die vandaag de dag nog in de lucht is. ,,Sammie blijft altijd in mijn hart. Ik denk nog echt heel erg vaak aan haar’’, laat Dafne vandaag weten.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.