Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dat ene OMT-lid met een afwijkende mening pikt vanavond weer zijn 5 minutes of fame

Angela kijkt tvJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

5 reacties

 • Thomas Van Hoek

  2 jaar geleden
  Goed bewoord, complimenten!😀
 • H. van de Kerkhof

  2 jaar geleden
  Gelukkig houdt Angela de vinger aan de pols om wat tegengas te kunnen geven aan al die onzin die aan de diverse talkshow-rafels wordt uitgekraamd. Ook de gastheren/vrouwen (met Beau voorop) beschouwen zichzelf meer als meepratende gast dan als gespreksleider. Angela, blijf kijken en blijf je visie daarop geven.
 • Eeg van Rooij

  2 jaar geleden
  Natuurlijk mag iedereen zijn eigen mening hebben en ventileren maar 2 weken geen (tegenstrijdige)meningen op tv radio en in de krant zou voor veel mensen een zalige rust zijn.
 • Trees van Rijn

  2 jaar geleden
  17 miljoen mensen, 17 miljoen meningen...niet te doen! Polariseren als dagelijks werkwoord is nu 'normaal' en in een mate die duizelingwekkend is. Ik maak deel uit, gevoeld, van een totaal verwarde samenleving. Hoe meer verward, hoe nog meer meningen op tafel komen te liggen. Ik weet het verder niet, want ik wil ieder in zijn waarde laten. Mensen worden nl niet als een door Angela en anderen genoemde "gekkie" geboren. Zou ieder mens dan ook een "gekkie" kunnen worden, alsnog?
 • jpj van de donk

  2 jaar geleden
  inderdaad veel gekkies in nederland.inEindhoven loopt ook een malloot rond, n.l.vlemmings. Helaas krijgt deze persoon veel aandacht