Davina Michelle en Douwe Bob zingen hun favoriete guilty pleasure

VIDEODavina Michelle, Emma Heesters & Ronnie Flex, Chef’Special en Douwe Bob spelen deze week covers van hun favoriete foute hits op Qmusic. Het is een opwarmer de start van de Foute 1500-lijst, die de radiozender vanaf vrijdag uitzendt.

 1. Marieke dreigt tv-carrière vaarwel te zeggen: ‘Ik ben overtuigd van mijn gelijk’
  i can see your voice

  Marieke dreigt tv-carrière vaarwel te zeggen: ‘Ik ben overtuigd van mijn gelijk’

  RTL-ster Marieke Elsinga heeft gisteravond voor het oog van 1,2 miljoen kijkers haar tv-carrière op het spel gezet in I can see your voice. De Qmusic-dj wist zó zeker dat de 29-jarige deelnemer Nick kon zingen, dat ze beloofde te stoppen met televisie als ze ernaast zat. Hoe dichterbij het optreden kwam, des te zenuwachtiger ze werd. ,,Dit wordt niks, daar gaat je carrière.’’
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”