Davina Michelle.
Volledig scherm
Davina Michelle. © ANP Kippa

Davina Michelle neemt de tijd voor haar debuutalbum: ‘Niets overhaasten’

Met een uitverkochte clubtour, het voorprogramma van P!nk en een Edison gaat 2019 voor Davina Michelle (24) de boeken in als het jaar van haar doorbraak. Met die grote shows en haar megahit Duurt Te Lang ligt de lat voor de zangeres meteen torenhoog. ,,Ik heb geen idee hoe ik dat ga evenaren maar we knallen gewoon door", zegt Davina tegen BuzzE.

,,We maken veel uren en werken hard", vervolgt de zangeres die in ieder geval met nieuwe muziek komt dit jaar. ,,Er komt in maart weer een nieuwe single én er gaat een album komen. Ik hoop dat de mensen het leuk gaan vinden. Maar het belangrijkste is eigenlijk dat ik het zelf leuk vind en dat ik ervan kan genieten en dat doe ik nog elke dag", zo verzekert ze.

De release van Davina's debuutalbum staat voorlopig gepland ‘rond de zomer’. Een precieze datum is er nog niet. ,,Ik heb zelf zoiets van: ik ga niet iets uitbrengen dat nog niet perfect is. Dus ik ga zo hard mogelijk werken en dan hoop ik dat het er zo snel mogelijk komt.”

Voorprogramma P!nk

Davina Michelle dankt haar succes aan haar cover van What About Us van megaster P!nk op haar YouTube-kanaal. De Amerikaanse zangeres kreeg die versie vervolgens te horen, waarop ze zei: ,,Dit is beter dan ik ooit zal klinken. Nu weet ik hoe het zou móeten klinken.” Het heeft Davina Michelle geen windeieren gelegd. Afgelopen zomer stond ze in het voorprogramma van diezelfde P!nk, tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag.