Davina Michelle zingt alleen nog op F1 Zandvoort als andere acts geld krijgen

VideoDavina Michelle zingt alleen nog op zondag 5 september bij de opening van de Dutch Grand Prix het volkslied, als andere artiesten die dat weekend optreden betaald krijgen. Dat heeft haar woordvoerder vandaag laten weten.

1 reactie

 • Duncan Steijn

  2 jaar geleden
  Omg miljoenen gaan er om in er F1. De ontwikkeling van de auto's, banden, software, engineers etc etc etc Maar artiesten betalen voor hun optreden ho maar. Omg wtf. Zielige bedoeling die F1. Het volkslied zingen voor de eer, doe het niet meisje, en dat zeg ik als oud beroepsmilitair. En dat Luchtmacht orkest krijgt gewoon betaald hoor. Die hebben gewoon hun maandelijks salaris. Ze f&€#@% je gewoon waar je bij staat meisje en je wordt niet eens gezoend, want corona. Dutch GP hopelijk als SPA
 1. Zedenkomedie Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstudie
  recensie

  Zedenkome­die Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstu­die

  Veteranen Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy speelden in meerdere films met een progressieve blik op de seksuele moraal. Denk aan American Gigolo (met Gere), Looking for Mr. Goodbar (met Keaton), White Palace (met Sarandon) en Boogie Nights (met Macy). Eenmaal de 70 gepasseerd en de acteurs belanden als collectief in Maybe I Do, de meest conservatieve en seksloze zedenkomedie in jaren. Dat is blijkbaar het lot van iconen uit Hollywood.