Aimee Osbourne.
Volledig scherm
Aimee Osbourne. © AP

Dochter Ozzy Osbourne ontsnapt aan dodelijk brand in muziekstudio, jonge producer komt om

Aimee Osbourne (38), de oudste dochter van Ozzy en Sharon Osbourne, is afgelopen week ontsnapt aan een brand in een studio in Hollywood. Bij de brand kwam een persoon om het leven, en jonge producer, en raakten twee mensen gewond.

 1. Russell Crowe in een minirokje en een pratende bapao: de nieuwe Thor is een zalig campfestijn
  Filmrecensie

  Russell Crowe in een minirokje en een pratende bapao: de nieuwe Thor is een zalig campfes­tijn

  Een meesterzet van Marvel: net toen alle superheldenfilms wel erg op elkaar begonnen te lijken, werd in 2017 voor Thor: Ragnarok de excentrieke Nieuw-Zeelander Taika Waititi (vooral bekend van Jojo Rabbit en What We Do in the Shadows) aan het roer gezet. Marvel-eigenaar Disney liet hem wijselijk zijn prettig gestoorde gang gaan. Fans slikten de stijlbreuk. Gelukkig maar, want komiek Waititi is terug en maakt ook van Thor: Love and Thunder weer een zalig campfestijn waar de ironie vanaf druipt. Al mag het ditmaal ook wat grimmiger zijn.
 2. Hoogleraar Wim Voermans geeft ongelijk toe na ontslag-beschuldiging Raisa Blommestijn: ‘Een misverstand’

  Hoogleraar Wim Voermans geeft ongelijk toe na ont­slag-beschuldi­ging Raisa Blommes­tijn: ‘Een misver­stand’

  De Leidse hoogleraar Wim Voermans geeft toe dat hij op sociale media ten onrechte heeft gezegd dat rechtsfilosoof Raisa Blommestijn is ontslagen bij de Universiteit Leiden. Dat blijkt niet te kloppen. ‘Die stelling berustte, naar ik nu onlangs heb begrepen, op een misverstand’, zegt de hoogleraar staats- en bestuursrecht in een rectificatie. Blommestijn denkt na over een civiele procedure. ,,Ik ben blij dat hij het heeft rechtgezet, maar de schade is al aangericht.”