(VLNR) Mar Jan van Dorsten, Edino van Dorsten, Israel van Dorsten en Jessica Villerius. De Kinderen van Ruinerwold van documentairemaker Jessica Villerius wint de Gouden Televizier-Ring voor beste televisieprogramma tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 in Carre.
Volledig scherm
(VLNR) Mar Jan van Dorsten, Edino van Dorsten, Israel van Dorsten en Jessica Villerius. De Kinderen van Ruinerwold van documentairemaker Jessica Villerius wint de Gouden Televizier-Ring voor beste televisieprogramma tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 in Carre. © ANP Kippa

Docuserie Kinderen van Ruinerwold verkocht aan het buitenland

De veelbekeken en -geprezen documentaireserie De Kinderen van Ruinerwold is ook te zien in het buitenland. De reeks van Jessica Villerius, die vorige maand de Gouden Televizier-Ring won, is verkocht aan meerdere landen. Dat laat Dutch CORE, de organisatie van de NPO die verantwoordelijk is voor de internationale distributie, vandaag weten.

  1. De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldschone bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’
    PREMIUM
    Oranje Franje

    De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldscho­ne bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’

    Een royal wedding in Jordanië, dus de couturejurken vliegen je weer om de oren in deze speciale aflevering van Oranje Franje. Elie Saab, Dior, Prada: het kwam tijdens de plechtigheid allemaal voorbij. Koningin Máxima koos overigens voor een oudje van Luisa Beccaria, maar of dat nou zo slim was? Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, praat je bij over de koninklijk mode van deze week.