De dames van de Dolly Dots, Angela Kramers, Angela Groothuizen, Anita Heilker, Esther Oosterbeek en Patty Zomer tijdens de persconferentie over hun plannen voor een nieuwe reeks concerten in Nederland.
Volledig scherm
De dames van de Dolly Dots, Angela Kramers, Angela Groothuizen, Anita Heilker, Esther Oosterbeek en Patty Zomer tijdens de persconferentie over hun plannen voor een nieuwe reeks concerten in Nederland. © ANP

Dolly Dots gaan op tournee van september tot februari

De comeback-tournee van de Dolly Dots gaat in september van start. Het vijftal zal van 28 september tot en met 13 februari tientallen theaterconcerten door het hele land geven, maakte producent SENF vandaag bekend.

  1. Dolly Dots zorgen voor retrofeestje op Twitter: ‘Ik kan zo weer alles meezingen’

    Dolly Dots zorgen voor retrofeest­je op Twitter: ‘Ik kan zo weer alles meezingen’

    De uitzending van het NPO3-muziekprogramma Het Beste Van… waarin BN’ers terugblikken op bands en artiesten van weleer, stond vanavond in het teken van meidengroep de Dolly Dots. In de jaren 80 ongekend populair en ook vandaag de dag weten de dames een snaar te raken bij het grote publiek, jong en oud. Dat valt ook op te maken uit de vele reacties die de oude beelden oproepen, en die behalve gevoelens van nostalgie bij de vroege fans ook een nieuwe generatie aan weten te boren.