Doutzen Kroes
Volledig scherm
Doutzen Kroes © AFP

Doutzen hijst zich in leren outfit, Ireen is dol op haar Letitia

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jessie Jazz Vuijk is niet alleen heel erg gek op haar vriend en presentator Kaj Gorgels, paardrijden is iets dat ze al van jongs af aan met veel plezier doet.

Voor een fotoshoot hees Neerlands trots Doutzen Kroes zich in een leren outfit. Fans van het topmodel zwijmelen weg bij het kiekje.

Manon Meijer hekelt het gespreksonderwerp ‘musthaves’. De styliste en verloofde van zanger Guus Meeuwis is van mening dat iedereen ‘datgene moet dragen waar je je goed bij voelt’.

Schaatskampioene Ireen Wüst is maar wat dol op haar aanstaande Letitia. ‘Iets met houden van, tot de maan en terug...’, schrijft ze.

Een tropisch strand zou lekker zijn, maar Marieke Elsinga neemt ook genoegen met Noordwijk aan Zee. ‘Vamos a la playa!’ schrijft de presentatrice.

Oh jee, Donny Roelvink staat met pech langs de weg en heeft hulp nodig. ‘Sta je dan met je goede gedrag. Komt iemand me ff halen?’ Fans van de Roelvink-telg weten niet hoe snel ze moeten reageren. ‘Zullen we hem ff ophalen?’ zwijmelen diverse dames.

Er is niets mooier dan je eigen kind zien lachen, weet actrice Kimberley Klaver als geen ander.

De tour van Jochem Myjers zit er bijna op. En hoewel hij het dagelijkse optreden gaat missen, kan de cabaretier ook niet wachten om tijd met zijn gezin door te brengen.

Gordon Heuckeroth en Patty Brard gaan op zoek naar de eeuwige jeugd. Eerste stop: Oekraïne. Nu nog afwachten of hun zoektocht zal slagen!

'Hello monday', schrijft voormalig GTST-actrice Gaby Blaaser bij een verleidelijke foto van zichzelf. Te zien is hoe ze achter een hek staat en haar lippen tuit.

Rico Verhoeven heeft een duidelijke boodschap voor zijn volgers vandaag. ‘Laat niemand je wijsmaken dat je iets niet kunt’, schrijft de kickbokser.

Ook presentatrice Gwen van Poorten is vandaag in een goede bui en deelt een kusje uit aan haar volgers.