Volledig scherm
Yolanthe en haar broer Xavier. © Instagram

Doutzen kijkt zwoel in lens en Paul de Leeuw heeft 'zaaddodende' tip

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

,,Wat brengt jou hier?”, vraagt Doutzen aan haar ruim zes miljoen volgers. Moet ze dat na deze foto nog vragen?

Klein, kleiner, kleinst. Wielrenner Puck Moonen heeft een verhoging nodig om fatsoenlijk een interview te kunnen geven. Wat aandoenlijk!

Heb jij al grootse plannen voor het weekend? Patty Brard in elk geval wel!

Een bende, een gekkenhuis, een niet te missen feestje: radiohost Domien Verschuuren komt superlatieven tekort om het wasfeestje van Miele te omschrijven. Kijk hem eens hard gaan!

Wat is lekkerder: kleine inktvisjes of calamares? Paul de Leeuw laat er geen misverstand over bestaan. 

Rapper Ali B heeft bíjna een Tarzan-lichaam.

Vlogger Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, is niet langer de coole influencer die ze dacht te zijn na de ontdekking van een gek plukje haar 'waar geen filter iets aan kan doen'.

Yolanthe Cabau vond het tijd om gekke bekken te trekken met haar broer Xavier.

Presentator Jan Kooijman voelt zich op en top Freek Vonk als hij een babygekko uit het zwembad vist.

Gerard Joling sprokkelt nieuwe volgers bij elkaar als verjaardagscadeau voor zijn moeder Janny, die vandaag maar liefst 90 kaarsjes mag uitblazen.

En ook feest in huize Jan Smit: zoon Senn is zes geworden en viert dat met een taart met daarop een foto van voetballer Matthijs de Ligt.

Wake up Sylvie, wake up! Sylvie Meis is klaar voor haar ochtendroutine met een training in haar thuisgym.

Leontine Borsato droomt nog even weg bij de Italiaanse vakantie die ze beleefde met manlief Marco en hun kinderen.

Volledig scherm
2018 Nieuwe theatershow van Paul de Leeuw Vette Pech © pr
Volledig scherm
Doutzen Kroes attending The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall in London, UK on December 10, 2018. Photo by ABACAPRESS.COM © BRUNO PRESS
 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.