Doutzen Kroes
Volledig scherm
Doutzen Kroes © AFP

Doutzen roept vrijdag uit tot selfie-dag, Dotan geniet van het zonnetje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dotan is weer helemaal terug op social media. Vandaag deelt de zanger een kiekje van zichzelf in Los Angeles. ‘Sexy', vinden zijn fans.

Als het aan Doutzen Kroes ligt zijn vrijdagen in het leven geroepen om selfies te maken.

Timor Steffens legt de laatste hand aan zijn look en is dan helemaal klaar voor een nieuwe aflevering van Dance Dance Dance.

André Hazes heeft vandaag een bijzonder hulpje in Ahoy: hond Gioia. Vriendin Monique deelt een kiekje van haar trouwe viervoeter met een crew-ketting om haar nek.

Weer of geen weer: Beau van Erven Dorens en acteur Géza Weisz vonden het nodig om weer eens bij te kletsen. Een beetje regen mag de pret natuurlijk niet drukken!

Zanger Tim Douwsma is maar wat trots op zijn onlangs geboren zoontje Dez.

GTST-actrice Marly van der Velden blikt terug op de tijd dat zij en Carolien Spoor tegelijk in verwachting waren. ‘Toch wel heel bijzonder om dat samen mee te maken', aldus Marly.

Presentatrice Linda Hakeboom durfde haar - ongephotoshopte - billen eigenlijk niet op Instagram te posten, maar gaat nu toch overstag. ‘Een ode aan de bil, iedereen moet trots zijn op z'n achterwerk’, vindt ze.

Roxeanne Hazes heeft een flinke verkoudheid te pakken. Van al dat hoesten plast ze zelfs in haar broek.

Dit is misschien wel de laatste keer dat we Anna Drijver dit najaar zien, want ze bereidt zich voor op een winterslaap. 

Doutzen Kroes liet zich, geheel in panterprint, vastleggen door collegamodel Gigi Hadid.

Hiep hoi voor twee derde deel van OG3NE, want tweeling Amy en Shelley blaast vandaag 24 kaarsjes uit.

Presentator Kees Tol heeft een nieuw vriendje gevonden, maar het blijft alleen bij deze knuffel. Echt tijd voor een hond heeft hij niet.

Dancing with the Stars gaat zangeres Samantha Steenwijk niet in de koude kleren zitten.

Özcan Akyol deelt graag een niet zo interessant kiekje om zijn dankbaarheid aan de kijkers van Sterren op het Doek over te brengen.