Duncan over avontuur Tel Aviv: ‘Oprecht leuk, dat helpt’

songfestivalMet de nog compleet onervaren Duncan Laurence begint Nederland morgen aan zijn jacht op de eerste Eurovisie-zege in 44 jaar. Wie is de man die volgens de bookmakers topfavoriet is?

Een zondagochtend in november vorig jaar. Duncan de Moor zit thuis aan het ontbijt. Op het scherm van zijn mobieltje ziet hij de naam van Ilse DeLange oplichten. Zijn voormalige coach in tv-talentenjacht The Voice (2014), met wie hij nadien contact hield over de vorderingen van zijn nog jonge loopbaan. DeLange komt snel ter zake.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Van mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Van mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”
  2. Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuffelen?’

    Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuf­fe­len?’

    Singer-songwriter Ruben Annink (21) heeft zich gisteravond bij AVROTROS-programma Beste Zangers van zijn meest kwetsbare kant laten zien. De Amsterdammer werd voor het oog van 1,1 miljoen kijkers overmand door emoties door met name de optredens van Floor Jansen en Rolf Sanchez. De NPO1-show is al weken een groot succes en eindigde ook gisteren als derde best bekeken programma van de dag.