Volledig scherm
© Instagram Amanda Balk

Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

De man van realityster Amanda Balk  is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.

De rechtbank in Den Haag laat weten: ,,We kunnen bevestigen dat er op 3 mei 2019 is besloten om de voorlopige hechtenis van de verdachte te schorsen onder de voorwaarde dat hij zich houdt aan meldplicht bij de reclassering en dat hij onder elektronisch toezicht komt te staan’’, aldus de woordvoerder.

Wanneer de zaak uiteindelijk voor de rechter zal komen is volgens de advocaat van Stavros T. nog niet helemaal duidelijk. ,,De behandeling van de zaak gaat naar verwachting enige tijd duren. Er moeten nog getuigen en andere verdachten worden gehoord”, aldus Michel van Stratum. Hij verwacht dat de zaak naar 2020 getild zal worden. 

Amanda zelf gaf eerder dit jaar al aan te willen scheiden van haar man, maar werd zelf ook als verdachte in de zaak aangemerkt. De ex van Afrojack zou Stavros T. hebben ondersteund met het witwassen van diverse geldbedragen. 

  1. Bijna 700.000 kijkers voor ‘pure’ Britt Dekker in Waar is De Mol?

    Bijna 700.000 kijkers voor ‘pure’ Britt Dekker in Waar is De Mol?

    Britt Dekker kan rekenen op veel complimenten na haar verschijning in Waar is De Mol?. De paardenvlogster reisde met Johnny de Mol en haar jeugdvriendin Lia af naar Oekraïne, om daar de spookstad Tsjernobyl te bezoeken. Tijdens hun trip vertelde Dekker openhartig over haar eetstoornis en het plotselinge verlies van haar vader. ,,Je ziet dat het lichaam eigenlijk een soort van omhulsel is. Ik dacht: ik ga hem vast nog eens tegenkomen.”