Na een filmfragment over Hugo de Jonge associeert Voice-zangeres Jennie Lena er lustig op los. 'Cocaïne', roept ze. ,,In de wandelgangen hoor je weleens wat. Ik associeer maar, ik was er niet bij!” Het antwoord was overigens niet goed.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een filmfragment over Hugo de Jonge associeert Voice-zangeres Jennie Lena er lustig op los. 'Cocaïne', roept ze. ,,In de wandelgangen hoor je weleens wat. Ik associeer maar, ik was er niet bij!” Het antwoord was overigens niet goed. © KRO-NCRV

Een cokesnuivende Hugo de Jonge? Mag iedereen maar van alles roepen?

De slimste blikWelke kandidaat sprong eruit? Wat was Maartens momentje en welke galerij bood de meeste gespreksstof? Een terugblik op de zesde week van De slimste mens.

  1. Bijzonder weer blijft confronterend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

    Bijzonder weer blijft confronte­rend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

    Martsje Paulusma heeft het er nog altijd moeilijk mee dat ze haar vader Piet Paulusma niet kan bellen bij bijzondere weersomstandigheden. Dat zei ze maandagmiddag in het programma Tijd voor Max, waarin ze te gast was. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de markante weerman overleed. ,,Als er een storm was, of sneeuw of twee weken lang een dikke vette hittegolf... dat waren voor ons de mooiste periodes.”