Geraldine Kemper.
Volledig scherm
Geraldine Kemper. © ANP Kippa

Een spannend kiekje van Geraldine en Loiza zonder kleren op de foto

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een lesje yoga, topmodel Doutzen Kroes is er helemaal ondersteboven van.

Ultiem familiegeluk in een kiekje. Zanger/acteur Jim Bakkum is op vakantie volledig voldaan.

Presentatrice Tess Milne wil graag weer terug naar de tijd van Grease.

Actrice Abbey Hoes slooft zich uit voor haar Instagramvolgers, maar haar kat vindt het genoeg om rustig de cameralens in te turen.

Een spannend kiekje van RTL-presentatrice Geraldine Kemper! Haar volgers worden blij van de foto en reageren enthousiast: ‘Nee, wow. Lieve help!’, bijvoorbeeld.

Een oude foto, gemaakt op Ibiza, maakt presentator Humberto Tan nog steeds blij en geeft hem een zomers gevoel. In de loop der jaren heeft het beeld wel wat aan scherpte verloren.

Een themafeest voor actrice Kimberley Klaver. Zelf kruipt ze in de huid van Catwoman en zoontje Julius is Baby Lion!

Actrice Georgina Verbaan is flink onder handen genomen en ze ziet er nog stralender uit dan normaal. ‘Werd ook wel weer eens tijd’, concludeert ze.

Vandaag is geel, moet Qmusic-ochtend-dj Marieke Elsinga hebben gedacht. Toch moest ze nog wel even toestemming vragen en daarom gebruikte ze een banaan om met een tekenfilmfiguur te bellen.

Hebben we te maken met een popsterretje in de dop? SBS-presentator Jan Versteegh is samen met dochtertje Lulu achter de gitaar gekropen en de kleine meid wil nu al meepingelen. 

Model Loiza Lamers deelt een foto die geschoten is door Humberto Tan. Een gedurfd kiekje, want de winnares van Holland's Next Top Model is volledig bloot te zien.