Eerste beelden Stranger Things 4 onthullen lot Sheriff Hopper

videoDe makers van de populaire Netflix-serie Stranger Things komen met een vierde seizoen. In de eerste beelden maakt een bekend gezicht zijn comeback: hoofdagent Hopper. ,,Helaas is het niet allemaal goed nieuws voor onze Amerikaan”, luidt de aankondiging.

,,Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en… niet-menselijk. Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt...’’, gaat het verder. Het bericht is ondertekend door The Duffer Brothers.

Netflix belooft dat het vierde seizoen het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit zal worden. Wanneer het te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Volledig scherm
© Netflix
Volledig scherm
© AP
  1. Imanuelle Grives werd betrapt door verhuurster Airbnb ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    Imanuelle Grives werd betrapt door verhuur­ster Airbnb ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    De voor drugshandel veroordeelde actrice Imanuelle Grives werd opgepakt op Tomorrowland omdat ze is betrapt door de verhuurster van het huis waar ze bivakkeerde. Dat claimt de 34-jarige actrice in een interview met de Volkskrant. ‘Die vrouw was door mijn spullen gegaan, had daar drugs gezien en gedacht: dit zijn vast dealers', aldus Grives. Uit de verklaring die justitie voorlas tijdens de rechtszaak, bleek dat de verhuurster ‘open en bloot bergjes wit poeder en pillen zag, plus envelopjes en bladen met bedragen'.