Elton John op het Witte Huis met de Amerikaanse president Joe Biden, die hem even daarvoor de National Humanities-medaille heeft omgehangen vanwege Johns verdiensten in de showwereld en als activist.
Volledig scherm
Elton John op het Witte Huis met de Amerikaanse president Joe Biden, die hem even daarvoor de National Humanities-medaille heeft omgehangen vanwege Johns verdiensten in de showwereld en als activist. © AP

Elton John onderscheiden na optreden voor Joe Biden op het Witte Huis

De Britse zanger Elton John heeft zijn afscheidstournee vrijdag onderbroken voor een optreden in het Witte Huis. De Amerikaanse president Joe Biden en first lady Jill Biden hadden de muzikant uitgenodigd om hem te bedanken en te onderscheiden voor zijn ‘enorme inzet als artiest en activist’.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”