Volledig scherm
George Michael. © ANP

Ex George Michael gearresteerd na beklimmen dak overleden zanger

De ex van George Michael is gearresteerd omdat hij het huis van de overleden zanger 'aanzienlijke schade' zou hebben toegebracht. Fadi Fawaz werd in handboeien afgevoerd nadat buren hem op het dak hadden gezien van het miljoenenpand in Regent's Park.

De 46-jarige voormalig kapper woonde in het huis van George Michael, die in december 2016 op 53-jarige leeftijd overleed. Ze hadden sinds 2015 een relatie.

Getuigen hoorde Fawaz schreeuwen, voordat hij in een politiebus stapte: ,,Ik ga daar niet heen, ik blijf hier, ik wil hier blijven". Nu zit hij vast op een politiebureau in Noord-Londen.

De ex-vriend van George Michael zou woedend zijn over het feit dat de zanger hem geen cent heeft nagelaten uit zijn miljoenenerfenis. Volgens bronnen wil hij het testament aanvechten om zo toch aanspraak te maken op een deel van het fortuin.

  1. Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuffelen?’

    Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuf­fe­len?’

    Singer-songwriter Ruben Annink (21) heeft zich gisteravond bij AVROTROS-programma Beste Zangers van zijn meest kwetsbare kant laten zien. De Amsterdammer werd voor het oog van 1,1 miljoen kijkers overmand door emoties door met name de optredens van Floor Jansen en Rolf Sanchez. De NPO1-show is al weken een groot succes en eindigde ook gisteren als derde best bekeken programma van de dag.