Volledig scherm
Kim Kardashian. © AFP

Extra teen voor Kim Kardashian in nieuwe photoshop-misser

En wéér ligt realityster Kim Kardashian onder vuur vanwege een al te opzichtige photoshop-misser. Nu betichten fans haar ervan haar voet zodanig te hebben aangepast dat ze plots een zesde teen heeft.

Kardashian zette gisteren een foto op Instagram waarop zij en haar halfzusje Kylie Jenner te zien zijn, als promotie voor haar nieuwe parfum die vrijdag uitkomt. Op het eerste gezicht was er niets mis met het kiekje, maar naarmate fans de foto langer bestudeerden, ontdekten ze dat uit de hoge sandalen van Kardashian niet vijf maar zes tenen staken. Kim heeft nog niet gereageerd op de misser, maar ze reageert gewoonlijk niet op zulke berichten.

(Lees verder onder de foto's)

Volledig scherm
Kim heeft ineens een zesde teen. © Instagram/Kim Kardashian West

Kardashian en haar eveneens beroemde zussen worden vaker beticht van overmatig photoshoppen. Vorige week spotten fans nog een extra lange duim op een andere promotiefoto voor de parfum. Al in 2009 werd de realityster betrapt op het (laten) bewerken van foto's. Op de cover van Complex Magazine was er flink gesleuteld aan haar taille, heupen en armen. In 2014 had Kardashian haar buik flink platter gemaakt - te zien aan een vervormde deuropening waarin ze stond. Iets soortgelijks gebeurde in 2018, toen ze een been zodanig had aangepast dat de deurpost ook gebogen leek.

  1. In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    De Britse prins Andrew zou vandaag op zijn zestigste verjaardag met een groot feest bevorderd worden tot admiraal. In heel het land zou de vlag uit gaan. Het bleef echter bij een diner met zijn gezin in de Royal Lodge, zijn woning in het park van Windsor Castle. Dit vanwege zijn vriendschap met de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein, die van seksueel misbruik werd beschuldigd en vorig jaar, na te zijn gearresteerd, een einde maakte aan zijn leven.