Fajah Lourens.
Volledig scherm
Fajah Lourens. © ANP Kippa

Fajah Lourens neemt filmrol van Imanuelle Grives over

Fajah Lourens heeft een rol weten te scoren in de film Suriname. Ze neemt het stokje over van Imanuelle Grives, die eigenlijk die rol op zich zou nemen maar is opgepakt wegens drugsbezit op het Belgische festival Tomorrowland. Dat maakte de Killerbody-fanate vanochtend bekend in De 538 Ochtendshow met Wietze de Jager. ,,Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel", zei Fajah in eerste instantie lichtelijk geheimzinnig.

Fajah Lourens was vanochtend te horen in de uitzending van Wietze de Jager. De radio-dj vroeg Fajah naar haar nieuwe filmrol en was nieuwsgierig of dat 'onlangs voorbij was gekomen’. Volgens de fitnessgoeroe was dat inderdaad zo. ,,Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel. Maar ik vind acteren wel heel erg leuk, alleen heb ik er gewoon weinig tijd voor", reageerde ze.

Bij De Jager ging er direct een alarmbelletje af toen Fajah te kennen gaf dat er een actrice was uitgevallen. ,,Welke actrice dan?", vroeg hij. ,,Imanuelle Grives", antwoordde Fajah, die meteen van de gelegenheid gebruik maakte om een grapje te maken over het salaris van acteurs. ,,Het is geen vetpot. Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt.” Daar haakte Wietze op in: hij vroeg zich af waarom het dan geen vetpot was. ,,Ik denk dat dat ook voor mij één van de redenen was dat ik ermee gestopt ben. Dit was natuurlijk een grapje hé jongens, maar het is wel heel hard bikkelen.”

Voorbereiding

Imanuelle Grives werd onlangs aangehouden op het Belgische festival Tomorrowland met meer dan 100 xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Ze verklaarde al snel dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol. Tot nu toe is echter nog geen producent, regisseur of scriptschrijver opgestaan die dat bevestigt.

De Belgische justitie ziet in het verweer van Imanuelle Grives overigens geen reden voor strafvermindering. ,,De zaak wordt getoetst en verder nagekeken, maar dat is onmogelijk een verschoningsgrond op het verhandelen van drugs. Op geen enkele manier. Met de hoeveelheden die ze op zak had niet”, zei woordvoerder Stephanie Chomé van het Parket Antwerpen van het Belgische Openbaar Ministerie (OM) al eerder tegen deze site.

  1. Misdaadzender maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    Misdaadzen­der maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    De Amerikaanse misdaad- en documentairezender Investigation Discovery heeft een vervolg aangekondigd op de razend populaire Netflix-serie Tiger King: Murder, Mayham and Madness. In Tiger King - een verbijsterende freakshow over haat en nijd in de wereld van de private dierentuinen in Amerika - ligt de focus op de excentrieke hoofdpersoon Joe Exotic en zijn rivaal Carole Baskin die haar schatrijke echtgenoot aan tijgers zou hebben gevoerd. De nieuwe reeks draait vooral om de nog altijd raadselachtige verdwijning in 1997 van Baskins man Don Lewis.