Famke Louise debuteert als presentatrice bij MTV EMA

videoFamke Louise slaat opnieuw een nieuwe weg in. Niet alleen is zij nu rapper, YouTuber en model, binnenkort kan ze ook presentatrice toevoegen aan haar cv. Haar presentatiedebuut maakt ze samen met Kay Nambiar tijdens de preparty van de MTV EMA in het Westergastheater in Amsterdam.

Famke mag 28 oktober de MTV EMA Best Dutch Act prijs uitreiken aan de gelukkige winnaar. Josylvio, Maan, Nielson, Snelle en Yung Felix zijn genomineerd voor de felbegeerde prijs. De winnaar mag Nederland namelijk vertegenwoordigen tijdens de echte MTV EMA in Sevilla. ,,Met deze jaarlijkse awardshow is bij deze editie gekozen voor een co-host die niet alleen populair is op het gebied van muziek, maar ook op andere vlakken binnen jongeren-entertainment”, zegt een woordvoerster over de beslissing om Famke te laten presenteren.

De Vroom-zangeres zelf is ook razend enthousiast over de nieuwe kans: ,,Ik vind het spannend, maar supervet om dit te mogen doen. MTV is een mega-belangrijk merk binnen de muziekindustrie en dat ik dus die prijs mag uitreiken is echt een eer. Samen met Kay gaan we er echt een topavond van maken.”

Famke Louise.
Volledig scherm
Famke Louise. © ANP Kippa