Volledig scherm
© Brunopress

Fatima: Gelukkig kon 'pornohacker' niets sappigs vinden

Voormalig tophockeyster Fatima Moreira de Melo (39) is opgelucht dat de man die computers van tientallen vrouwen hackte op zoek naar naaktfoto's en video's is opgepakt. Vandaag werd bekend dat op de computer van VVD'er Mitchell van der K. beeldmateriaal van onder meer Fatima werd aangetroffen.

Volgens de blondine lijkt het nieuws 'gelukkig heftiger dan het is'. ,,Hij had foto's van mij op zijn computer(s), maar die stonden ook al openbaar op mijn Twitter. Hij heeft wel wat geprobeerd, maar is er óf niet in geslaagd om in mijn account te komen, óf hij kon niks sappigs vinden'', laat ze vandaag bij een selfie die ze vanuit bed maakte, weten.

Van der K., die in het dagelijks leven tekstschrijver is, is gearresteerd door de politie en inmiddels aangeklaagd voor computervredebreuk. Hij neust volgens de verdenking al jarenlang in computers van vrouwen op zoek naar seksueel getint beeldmateriaal. Ook vlogster Laura Ponticorvo werd slachtoffer.

De VVD heeft Van der K. inmiddels geroyeerd. De partij spreekt van een 'walgelijke' affaire, waar zij 'geen woorden voor' heeft.

  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.