Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Geen filter, geen rem: Chantal uit Married at First Sight is de droom van elke kijker

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Vergeet ‘who shot JR’, vergeet Bowien die boven een ravijn bungelde. Vanaf nu is aanstaande bruid Chantal uit Married at First Sight die haar oksels staat te deppen na een fikse paniekaanval de cliffhanger der cliffhangers. Een ultieme gevalletje van ‘doet ze het of doet ze het niet’, maar dan gelukkig zonder Peter Jan Rens.

Chantal, die ook al eens in First Dates zat, is de ster van het nieuwe seizoen van het RTL-programma waarin twee vrijgezellen die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar trouwen omdat ze volgens ‘de wetenschap’ de perfecte match zijn. Ze is de droom van elke maker én kijker van reality- dan wel datingprogramma’s.

Dat komt niet alleen door haar uiterlijk, al helpen de schoenpoetszwarte wenkbrauwen onder helblond haar, lichaamsvullende tatoeages en fikse nepborsten natuurlijk wel mee. Maar het ligt vooral aan wat ze allemaal uitkraamt. Er zit geen enkele filter of rem op.

  1. Nederlandse Eyelar schreef comeback-single Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’
    PREMIUM

    Nederland­se Eyelar schreef comeback-sin­gle Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’

    De comeback van de Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato heeft een Nederlands tintje. De popster zong afgelopen weekend bij de Grammy’s haar nieuwe nummer Anyone, dat mede werd geschreven door de Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh (25). Het lied staat inmiddels op één in de hitlijsten in de Verenigde Staten. ,,We schreven het al voordat ze die overdosis nam, dus we dachten: dat komt nooit meer uit.”