Volledig scherm
Geraldine Kemper. © ANP

Geraldine poseert zonder topje en Gaby eet op speciale wijze een roze koek

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Als je naar een gala gaat, mag je uitpakken! Dat moet actrice Anna Drijver hebben gedacht, die voor de gelegenheid in het goud gehuld ging met enorme mantel.

De week is doormidden en daarom denkt presentatrice Geraldine Kemper dat de kleren uit kunnen. Met het huidige weer kan dat best frisjes zijn.

Zo trots als zijn karakter Paus zit acteur Achmed Akkabi in een witte stoel. Met zijn hitserie Mocro Maffia  heeft hij twee nominaties voor Gouden Kalveren in de wacht gesleept.

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon (van Nick), dacht even rustig te gaan winkelen. Dochtertje Kiki wilde echter wat aandacht.

Ook presentatrice Miljuschka Witzenhausen viert dat de week doormidden is. Zij doet dat met een bescheiden lach.

Voormalig actrice, maar tegenwoordig fulltime influencer Gaby Blaaser heeft een nieuwe manier ontwikkeld om een roze koek te eten. Het is nog even de vraag of dit een heel populaire bezigheid wordt.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’