Volledig scherm
Gerard Joling © ANP Kippa

Gerard Joling zet streep door Goud & Nieuw-concert

Gerard Joling heeft zijn Goud & Nieuw-concert van volgende maand in de Ziggo Dome geannuleerd. In plaats daarvan geeft hij in de Amsterdamse concerthal nu twee shows in de zomer, op 5 en 6 juni, zo maakte de zanger vanavond bekend in RTL Boulevard.

De aanleiding voor de annulering is de verplaatsing van de shows van de Toppers volgend jaar van de zomer naar de winter vanwege het EK voetbal. Omdat concertorganisator MOJO de Goud & Nieuw-concerten in 2020 wilde doorzetten zou Gerard direct met zichzelf concurreren. Daar werd een oplossing voor gevonden door naar de zomer te gaan. Gerard vond dat echter zo dicht op zijn komende concert op 28 december dat hij deze heeft laten annuleren. De zanger overwoog zelfs serieus te stoppen met de Toppers omdat zijn eigen schema botste met dat van de groep. Gelukkig voor de fans kwam het zover niet. 

De nieuwe shows heten Goud, en Gerard kon alvast melden dat zijn maatjes van de Toppers er ook bij zijn. ,,Hebben we volgend jaar toch een beetje Toppers in de zomer", aldus de zanger, die volgend jaar 35 jaar in het vak zit. Het jubileum wil hij groots vieren tijdens de concerten

Mensen die al een kaartje voor de Goud & Nieuw-shows hadden, zijn vanavond op de hoogte gesteld.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.