Volledig scherm
PREMIUM
Paul de Leeuw en Gerda Havertong © Screenshot Ranking The Stars

Gerda Havertong (72) valt van podium Ranking The Stars: ‘Ik werd pimpelpaars’

Voor actrice en presentatrice Gerda Havertong (72) was het een maand geleden even flink schrikken tijdens opnames van het programma Ranking The Stars. Ze maakte namelijk een vervelende val op het podium, zo is vanavond te zien in de nieuwste aflevering op RTL 5. Havertong laat aan de Stentor weten dat alles goed met haar gaat. ,,Mijn entree viel in duigen, haha.”

Op beelden die online zijn verschenen is te zien dat Havertong van haar stoel naar het podium loopt en vervolgens onderuit gaat als zij naast presentator Paul de Leeuw achter de desk wil gaan staan. Dit gebeurde op 9 september. ,,We hebben een nieuw decor en ik had niet bedacht dat het allemaal anders was. Het had iets weg van een keizerinnendrama.”

Havertong is blij dat zij geen grote verwondingen heeft overgehouden aan haar val. Al kwam ze er niet helemaal ongeschonden uit. ,,Witte mensen krijgen blauwe plekken en bij zwarte mensen wordt het pimpelpaars. De linkerkant is nog steeds niet helemaal hersteld. Maar ik ben een vrouw met een stevige conditie en heb mijn bijdrage gewoon kunnen afmaken. De botten zijn aardig op leeftijd, maar kunnen zeker nog tegen een stootje.”

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.