Volledig scherm
© VIER

Gert Verhulst stuurt schaars gekleed model (59) op slapende zoon af

videoStudio 100-baas Gert Verhulst heeft in zijn show Gert Late Night zijn eigen zoon Viktor beetgenomen. Bijna 400.000 Vlamingen zagen gisteren op de Vlaamse commerciële televisiezender VIER hoe model/zangeres Wendy Van Wanten een nachtelijk bezoekje aan de 24-jarige Viktor bracht, die werkelijk niets van het geintje merkte.

Voor de opnames liet Gert de schaars geklede Wendy en presentator James Cooke het huis van zijn bloedeigen zoon binnen. ,,Het parket kraakt, je moet daar langs gaan”, wees hij hen de weg. Vervolgens kroop Van Wanten (die eind jaren tachtig de brievenrubriek in de Pin-Up Club op Veronica presenteerde) bij een slapende Viktor in bed. Zelfs toen hij zich omdraaide en de 59-jarige Belgische haar penoir los knoopte, sliep de Verhulst-telg gewoon door.

,,Ik heb écht niets door gehad! Als ik dat had geweten, had ik daar niet zo gelegen’', reageerde Viktor lachend vanuit de studio na het zien van de ietwat hilarische beelden. Zijn goede vriend zanger André Hazes, die ook te gast was in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gert Late Night, concludeerde droogjes dat Viktor ‘mooi slaapt’. ,,Ik slaap altijd helemaal met mijn mond open.’’

Viktor Verhulst - de ex-vriend van K3-zangeres Marthe De Pillecyn - maakt volgende maand zijn debuut op de Nederlandse buis. Samen met Holly Mae Brood presenteert hij de Nederlands-Belgische variant van Love Island, waarin tien jonge singles op een droomlocatie in Spanje op zoek gaan naar een liefdesrelatie. Viktors zusje Marie (23) erfde ook de showbizzgenen van haar vader; zij is actief als actrice.

Volledig scherm
Viktor sliep naar eigen zeggen gewoon door. © VIER