Volledig scherm
Rockband Green Day. © REUTERS

Green Day, Fall Out Boy en Weezer samen op tournee

Rockbands Green Day, Fall Out Boy en Weezer gaan samen op tournee. Zij zullen gezamenlijk optreden in onder andere Stadspark Groningen op 14 juni 2020. 

De tour heet Hella Mega en zal op 13 juni in Parijs starten. De drie bands gaan samen Europa rond en treden in acht steden op. Op 14 juni staan zij dus in Nederland. Dinsdag zullen de bands alle drie een nieuw nummer uitbrengen, speciaal voor de tournee. Green Day komt met Father Of All..., Fall Out Boy met Dear Future Self (Hands Up) en Weezer komt met The End of the Game

Na de acht steden in Europa zullen de drie bands naar Noord-Amerika gaan om hun tour daar te vervolgen. De voorverkoop voor het concert in Groningen begint op 20 september.

Tourdata Hella Mega

13 juni Parijs - La Defense Arena

14 juni Groningen - Stadspark

17 juni Antwerpen - Sportpaleis

21 juni Wenen - Ernst Happel Stadium

24 juni Glasgow - Bellahouston Park

26 juni Londen - London Stadium

27 juni Huddersfield - The John Smith’s Stadium

29 juni Dublin - RDS Arena

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.