Bart Heemskerk
Volledig scherm
© Bart Heemskerk

Guus Meeuwis keert in 2022 met Groots terug in het Philips Stadion

Later deze maand wijkt Guus Meeuwis noodgedwongen uit naar Ahoy, maar volgend jaar keert zijn concertreeks Groots met een zachte G terug op de plek waar het thuishoort: het Philips Stadion in Eindhoven. De zanger geeft in juni drie optredens.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
  2. Ewout Genemans maakt documentaire over impact van moord op Peter R. de Vries, kinderen werken mee

    Ewout Genemans maakt documentai­re over impact van moord op Peter R. de Vries, kinderen werken mee

    RTL 4 werkt aan een documentaire over de moord op Peter R. de Vries en de impact van zijn overlijden. In de docu Staand verder leven: Na de moord op Peter R. de Vries blikt maker Ewout Genemans samen met de kinderen van de misdaadverslaggever, Royce en Kelly, terug op deze heftige periode en kijkt hij samen met hen naar de toekomst. De documentaire is maandag 27 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4.