Hanny en Ton Veerkamp
Volledig scherm
Hanny en Ton Veerkamp © bruno

Hanny Veerkamp getroffen door TIA

Hanny Veerkamp, bekend van realitysoap De Veerkampjes, is dinsdagochtend getroffen door een TIA. De 68-jarige ras-Amsterdammer kwam erachter toen een vriendin tegen haar zei dat haar gezicht een beetje begon te hangen.

Eerder in de ochtend was Hanny al niet helemaal lekker, maar belletjes gingen nog niet rinkelen. ,,Ik was in de tuin in de bosjes gevallen, maar ik dacht dat ik gewoon gestruikeld was. Later die dag ging ik koffie drinken met een vriendin. Die zei dat mijn gezicht een beetje begon te hangen.''

Meteen schoot Hanny in de stress. ,,Ik had het gevoel dat ik wel kon janken. Ik ben toen meteen naar het ziekenhuis gegaan en daar hebben ze een scan gemaakt van mijn hoofd. Ik heb medicijnen gekregen die ik voor de rest van mijn leven moet slikken om een nieuwe hersenbloeding tegen te gaan. Morgen moet ik weer langs, dan gaan ze een scan maken van mijn bloedvaten.''

Nu voelt Hanny zich gelukkig weer een beter. ,,Ik houd de moed er gewoon in. Thuis zorgen ze heel goed voor me. Ik heb twee mannen thuis zitten en die houden me goed in de gaten'', zei Hanny met een knipoog.

  1. Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit heeft vandaag misschien wel voor de grootste uitdaging ooit in zijn leven gestaan: hij liet zijn 8-jarige dochter Lola zijn lokken knippen. Dat ging niet zonder slag of stoot, Smit werd in zijn nek én oor geknipt, tot aan bloedens toe. Ruim 24.000 mensen (een record voor Smit) schakelden in voor het tafereel dat live te volgen was op het Instagram-acount van Smit. ,,Ik zit helemaal met klamme handen hier’’, riep zijn vrouw Nicolette van Dam het meermaals uit in de livestream.