Volledig scherm
Hanny Veerkamp. © ANP Kippa

Huidkanker ontdekt bij Hanny Veerkamp

Bij Hanny Veerkamp is huidkanker geconstateerd. Het gaat om een ‘heel klein plekje’ in haar gezicht, vertelt de Amsterdamse aan Shownieuws.

Hanny dacht dat het haar niet zou overkomen. ,,Maar de dokter zag wel dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon," biecht ze op. ,,Ik moet me meer insmeren, met factor 50. En dat doe ik ook niet."

De laatste jaren kwakkelt Hanny met haar gezondheid. In 2016 werd ze getroffen door een TIA en daarna kampte ze met een zware longontsteking. Vorig jaar belandde ze in het ziekenhuis met een ontsteking in haar rug en enkele maanden later kwam ze lelijk ten val op de Huishoudbeurs.

  1. Butler klapt uit de school over theemanieren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    Butler klapt uit de school over theemanie­ren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    De Britse troonopvolger prins Charles (71) stelt volgens zijn personeel strenge eisen aan hoe hij zijn kopjes thee geserveerd krijgt. Zo wordt de temperatuur van het water nauwlettend gecontroleerd met een thermometer en moet het handvat van het kopje altijd naar rechts wijzen met een lepeltje precies daaronder, aldus butler Evan Samson die werkt in het Schotse landhuis Dumfries House: eigendom van de prins.