Caroline van Eeden
Volledig scherm
Caroline van Eeden © Talpa

Huisvriendin Caroline van Chateau Meiland: ‘Media blazen burn-out op’

Voormalig Chateau Meiland-ster Caroline van Eeden zegt op Instagram dat het allemaal wel meevalt met de burn-out die ze zou hebben.

Op sociale media wordt Caroline overspoeld met felicitaties vanwege de winst van Chateau Meiland bij het Gouden Televizier-Gala. Als één van haar volgers haar beterschap wenst, schrijft ze: ,,Ik heb geen burn-out hoor! Hebben de media zo groot gemaakt! Goed uitrusten en deze 14 dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet.” Tegen een ander zegt ze: ,,Het wordt erger gemaakt dan het is. Nu lekker 14 dagen op vakantie en kom herboren terug.” 

Vorige week bevestigde een woordvoerder van SBS juist dat de huisvriendin een burn-out heeft. Ze kon daarom het Televizier-Gala afgelopen woensdag niet bijwonen. ,,Haar gezondheid laat dat op dit moment niet toe.” In zijn overwinningsspeech bedankte Martien Meiland haar. ,,We wensen Caroline veel sterkte en hopen dat ze snel weer de oude Caroline van vroeger wordt. Toi toi toi.”

In de uitzending van afgelopen maandag was te zien hoe Caroline afscheid neemt van Martien Meiland en de rest van het gezin. Ze besloot begin september terug te gaan naar Nederland. Het harde werken en de fysieke ongemakken die ze ervaart, hakten erin. De huisvriendin wil zich laten opereren aan haar heup en heeft rust nodig.

Caroline reageert op beterschapswensen.
Volledig scherm
Caroline reageert op beterschapswensen. © Instagram

Woensdag kreeg Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring: