Ilse DeLange verrast fans met scannen kaartjes bij Tuckerville

videoIlse DeLange  heeft haar fans vandaag verrast bij de opening van Tuckerville in Enschede. De Almelose zangeres dook op bij de hoofdingang om zelf kaartjes te scannen. ,,Het is heel leuk om je eigen fans te ontmoeten, nu zie je ze tenminste écht”.

De 41-jarige country-koningin van Nederland opende rond het middaguur haar eigen festival. Het is de tweede editie op Het Rutbeek in Enschede van Tuckerville. Fans gingen massaal op de foto tijdens de entree met de zangeres. ,,Er ging een gevoel van sensatie door me heen toen ik haar echt zag”, sprak een jonge fan uit Den Haag. ,,Het is heel leuk om je eigen fans te ontmoeten, nu zie je ze tenminste echt”, sprak DeLange zelf onder het scannen van de kaartjes. ,,Zo leuk dit. En het weer is ook nog goed. Vooraf gaven we voor de grap mooi weer-garantie af, dat doen we volgend jaar mooi weer!”

De recreatieplas is omgetoverd tot country-dorpje en tal van bekende muzikanten staan op het programma. Onder meer George Ezra, Carry Underwood en DeLange verschijnen op het podium. De Almelose zangeres zelf sluit af op het hoofdpodium. Het is voor het eerst in jaren dat DeLange weer solo optreedt. In totaal worden er tussen de 12.000 en 15.000 bezoekers verwacht.

Volledig scherm
Ilse DeLange © Screenshot
Volledig scherm
Ilse DeLange met een jonge fan © screenshot
Volledig scherm
Ilse DeLange bij de entree van haar eigen Tuckerville © screenshot