Imanuelle Grives.
Volledig scherm
Imanuelle Grives. © ANP Kippa

Imanuelle Grives geen ambassadrice meer van Jeugdfonds

Imanuelle Grives (34) is niet langer het gezicht van Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds heeft het ambassadeurschap van de actrice, die in België vastzit op verdenking van drugshandel, ingetrokken. Dat bevestigt de organisatie na eerdere berichtgeving.

De ontwikkelingen rond Grives zijn niet te verenigen met de rol van ambassadeur, vindt het fonds dat zich inzet voor kinderen uit gezinnen met weinig geld. De ambassadeurs hebben een voorbeeldfunctie en daar past volgens de woordvoerder drugsgebruik niet bij.

Tijdens het Belgische festival Tomorrowland werd de actrice aangehouden vanwege het bezit van een grote hoeveelheid drugs. Vorige week besloot de raadkamer in Antwerpen dat ze nog ruim een maand in voorarrest moet zitten. Tegen deze beslissing gaat Grives niet in hoger beroep. 

  1. Misdaadzender maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    Misdaadzen­der maakt vervolg op hitserie Tiger King: ‘Voerde Carole Baskin haar man echt aan tijgers?’

    De Amerikaanse misdaad- en documentairezender Investigation Discovery heeft een vervolg aangekondigd op de razend populaire Netflix-serie Tiger King: Murder, Mayham and Madness. In Tiger King - een verbijsterende freakshow over haat en nijd in de wereld van de private dierentuinen in Amerika - ligt de focus op de excentrieke hoofdpersoon Joe Exotic en zijn rivaal Carole Baskin die haar schatrijke echtgenoot aan tijgers zou hebben gevoerd. De nieuwe reeks draait vooral om de nog altijd raadselachtige verdwijning in 1997 van Baskins man Don Lewis.