Volledig scherm
Kaj en Jessie Jazz. © Instagram Kaj Gorgels

Jessie Jazz is gek op Kaj, Nicolette zwemt met haai

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De verjaardag van Nicolette van Dam kan niet meer stuk. De presentatrice heeft namelijk met schildpadden gezwommen. En als kers op de taart kwam ze ook nog een zusterhaai tegen.

Geen vitamine B, C of D. Nee, Jessie Jazz Vuijk heeft behoefte aan vitamine You. Laat dat nu net haar vriend Kaj Gorgels zijn.

Als jullie even een tijdje niets horen van Lisa Vol, dan heeft ze daar in ieder geval een geldige reden voor. ‘Waarschijnlijk ben ik dan stiekem hier gebleven', grapt de zangeres over haar vakantieadres in Frankrijk.

Nicolette, wat doe je nu?! De Expeditie Robinson-presentatrice is een beetje uitgeschoten met het zeepsop. En dat resulteert in een badkamer vól met schuim, oeps!

Oeps... ik denk dat ik een beetje ben uitgeschoten!

6,078 Likes, 283 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "Oeps... ik denk dat ik een beetje ben uitgeschoten!"

Gerard Joling is weer de studio ingedoken. De zanger hoopt zijn fans op veel nieuwe, maar vooral leuke muziek te trakteren.

Fajah Lourens viert in de mondaine badplaats Marbella vakantie met haar kids. Een kiekje van haar en dochter Irem mag niet ontbreken.

Zangeres Anouk is helemaal verliefd op haar vriend Dominique Schemmekes tijdens een tripje naar Parijs.

Actrice Marlijn Weerdenburg speelt graag voor glamourpoes op het strand, maar in het echt ligt ze gewoon bevallig te wezen in een fotostudio.

Naarmate de tijd vordert, gaat Marco Borsato zijn Italiaanse vader alleen maar meer missen.

Presentatrice Froukje de Both, sinds kort weer helemaal in love, doet om onbekende redenen een soort vreugdedansje.

Nee, actrice Victoria Koblenko en oud-voetballer Evgeniy Levchenko zijn niet stiekem getrouwd, maar vragen zich af of ze ‘duo-trouwambtenaar’ moeten worden.

Het laatste achtuurjournaal zit erop voor Dionne Stax. Binnenkort is ze te zien bij AvroTros.

Acteur Tygo Gernandt ontpopt zich als ‘kattenmannetje’.

De rode baljurk die ze 23 jaar geleden droeg bij de opening van de Arena staat nog steeds centraal in het leven van zangeres Trijntje Oosterhuis.

  1. In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    De Britse prins Andrew zou vandaag op zijn zestigste verjaardag met een groot feest bevorderd worden tot admiraal. In heel het land zou de vlag uit gaan. Het bleef echter bij een diner met zijn gezin in de Royal Lodge, zijn woning in het park van Windsor Castle. Dit vanwege zijn vriendschap met de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein, die van seksueel misbruik werd beschuldigd en vorig jaar, na te zijn gearresteerd, een einde maakte aan zijn leven.