Volledig scherm
© ANP Kippa

Johnny de Mol krijgt een zoon en zijn naam is al bekend

Johnny de Mol (38) en zijn aanstaande bruid Anouk van Schie (35) krijgen een jongetje. Het stapelverliefde stel heeft ook al een naam voor de baby, die dit voorjaar wordt verwacht. Omdat Johnny zijn naam graag wil doorgeven aan de generaties na hem, gaat het jongetje ook Johnny heten.

,,Mijn overgrootvader heette zo en mijn opa en mijn vader ook, dus dat was geen moeilijke keuze'', aldus de presentator vandaag in De Coen & Sander Show op Radio 538. ,,Het gaat al best wat generaties terug, dus het was geen moeilijke keuze." 

Vorige maand maakten Johnny en Anouk bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. Afgelopen zomer ging hij hij voor zijn grote liefde op zijn knieën. Anouk heeft uit een eerdere relatie een dochtertje, Kiki.

  1. Miljoenen kijkers zien Nederlandse Spice Girls bij Linda de Mol
    video

    Miljoenen kijkers zien Nederlandse Spice Girls bij Linda de Mol

    De originele leden lijken de Spice Girls voorgoed gedag te hebben gezegd, maar toch kreeg de RTL 4-kijker gisteren het gevoel dat de best verkopende meidengroep ooit een comeback maakte. Stijn Fransen, Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Shary-An Nivillac en Gaby Blaaser kropen speciaal voor het programma Oh Wat Een Jaar in de huid van de Spice Girls. ,,Ik zie een musical aankomen'', was een van de reacties op sociale media.