Na 27 jaar gaan Julia Roberts en Denzel Washington weer samen aan een productie werken.
Volledig scherm
Na 27 jaar gaan Julia Roberts en Denzel Washington weer samen aan een productie werken. © ANP Kippa

Julia Roberts na 27 jaar herenigd met Denzel Washington

Na 27 jaar gaan Julia Roberts en Denzel Washington weer samen aan een productie werken. Nadat de twee in 1993 schitterden in de film The Pelican Brief, komen ze opnieuw bij elkaar om de Netflix boekverfilming Leave The World Behind tot leven te brengen. Dit meldt People.

 1. Experts: ‘Kritiek op Steven Brunswijk laat zien dat andere relatievormen nog niet geaccepteerd worden’
  PREMIUM

  Experts: ‘Kritiek op Steven Brunswijk laat zien dat andere relatievor­men nog niet geaccep­teerd worden’

  Het is ‘gestoord’ en ‘onwijs verdrietig’ dat de pasgetrouwde cabaretier Steven Brunswijk (38) met een statement moest komen over zijn veelbesproken tongzoen met een onbekende vrouw tijdens de Pride in Amsterdam. Dat zeggen verschillende relatietherapeuten en psychologen tegen deze site. ,,Het laat zien dat het hebben van een andere relatievorm nog lang niet overal wordt geaccepteerd”, aldus relatietherapeut Nynke Nijman van de NVVS.
 2. De Quarantaine-kijklijst: wat te kijken nu je thuis zit?
  Podcast Bingewatchers

  De Quarantai­ne-kijklijst: wat te kijken nu je thuis zit?

  Zoveel mogelijk thuiswerken en zo weinig mogelijk sociaal contact. Voetbalwedstrijden zijn afgelast, concerten gaan niet door en ook de bioscopen blijven leeg in afwachting van nieuwe releases. Er is maar één bedrijvensector die wel vaart bij de sociale quarantaines en dat zijn de streamingsdiensten. De podcast Bingewatchers lanceert daarom de Quarantaine-kijklijst: welke series moet je kijken nu je thuis moet blijven?