Volledig scherm
© EPA

Kanye West terug op Instagram

Kanye West is weer terug op social media. De musicus plaatste een statusupdate op Instagram. Vorig jaar mei sloot Kanye zowel zijn Twitteraccount als zijn account op Instagram.

Kanye maakte zijn debuut in 2016 op Instagram. Hij trok vooral de aandacht toen hij na het afzeggen van een concert 99 foto's op het platform zette.

Nu hij terug is, lijkt het erop dat hij zijn volgers weer gaat bestoken met foto's. Zijn eerste post in negen maanden is vrij simpel; het is een Valentijnskaartje. ,,Gelukkige Valentijnsdag, schat", staat er te lezen.

Een uurtje nadat de statusupdate was geplaatst had Kanye al bijna 250.000 likes te  pakken. Daarna volgden nog meer foto's van beroemde koppels.

Een foto die is geplaatst door Kanye West (@kanyewest) op

  1. Watson doneert miljoen aan #MeToo-fonds, open brief 200 sterren tegen misbruik
    Aanloop naar Bafta's

    Watson doneert miljoen aan #MeToo-fonds, open brief 200 sterren tegen misbruik

    Harry Potter-actrice Emma Watson heeft een miljoen Britse pond gedoneerd aan een nieuw fonds ten behoeve van slachtoffers van seksueel geweld. De gift van omgerekend 1,3 miljoen euro gaat gepaard met een open brief waarin tweehonderd Britse en Ierse sterren oproepen tot het beëindigen van seksuele intimidatie op de werkvloer. Ook pleiten ze in de brief voor gelijke beloning van mannen en vrouwen.