Deze koppels gaan de verleiding aan in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'.
Volledig scherm
Deze koppels gaan de verleiding aan in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. © VIJF

Karim (23) en Roshina (27) uit Someren doen mee aan nieuw seizoen Temptation Island

De vier koppels die aan het nieuwe seizoen van de RTL 5-show Temptation Island mee gaan doen zijn bekend. Er was even twijfel of de nieuwe reeks de buis zou halen, vanwege de misstanden achter de schermen bij realityshows. Volgens zenderbaas Peter van der Vorst zijn de uitkomsten van een intern onderzoek echter positief genoeg om de show te laten terugkeren. 

Zoals altijd zijn er twee Vlaamse koppels en twee Nederlandse koppels. Dit jaar zijn de Nederlanders afkomstig uit Weert en Someren. Dat belooft dus alvast een spannend seizoen te worden, want er gaan geruchten dat er nog een vijfde koppel in het spel komt. Dit gebeurde vorig jaar ook, toen bleek dat deelneemster Channah Koerten zwanger was. 

Christian (28) & Angela (26) uit Wilrijk (Vlaanderen)

Angela en Christian zijn al acht jaar samen, waarvan ze al zeven jaar samenwonen. Angela is momenteel aan het promoveren en Christian werkt als development operations engineer. Ze doen mee aan Temptation Island omdat Angela problemen heeft om mannen te vertrouwen en erin gelooft dat elke vent het ontrouw zijn in zich heeft. Temptation is dus een test voor Christian om te bewijzen of hij de verleiding kan weerstaan. Angela kan snel boos worden uit jaloezie en uit haar jaloersheid ontstaan vaak ruzies. Angela vraagt zich soms af of hij degene is waarmee ze oud zal worden. 

Christian (28) & Angela (26) uit Wilrijk, Vlaanderen
Volledig scherm
Christian (28) & Angela (26) uit Wilrijk, Vlaanderen © VIJF

Gianni (27) & Melissa (23) uit Weert (Nederland)

Gianni en Melissa zijn ondertussen een jaar samen. Na drie maanden hebben ze meteen beslist om samen te gaan wonen. Beide werken ze als energie-adviseurs. Vanaf dag één is het vertrouwen in Gianni  bij Melissa niet groot en speelt haar jaloezie een grote rol in hun relatie. Niet geheel onterecht aangezien hij in het begin van hun relatie vreemd is gegaan met zijn ex. Gianni gaat regelmatig met vrienden op stap en drinkt dan een glas te veel, natuurlijk verzekert hij Melissa dat er niets gebeurt, al is hij vaak de laatste vier uur van zo’n avond kwijt. Aan Gianni nu om het vertrouwen van Melissa terug te winnen.

Gianni (27) & Melissa (23) uit Weert, Nederland
Volledig scherm
Gianni (27) & Melissa (23) uit Weert, Nederland © VIJF

Arda (26) & Elke (23) uit Hasselt (Vlaanderen)

Arda en Elke hebben een relatie van één jaar en wonen al zeven maanden samen in Hasselt. Arda werkt elke dag als personal trainer, Elke is werkloos. Elke was vroeger een losbol die vaak uitging en daarbij dan ook een glaasje te veel op had. Wanneer ze te veel gedronken had, werd Elke losser en speelser naar mannen toe. Nu ze Arda heeft gaat ze bewust minder uit, omdat ze weet dat Arda haar moeilijk kan vertrouwen. Arda hoopt dan ook te zien op Temptation Island dat Elke zich onder controle kan houden wat betreft alcohol en verleiding. Arda heeft Elke al een liefdesring gegeven. Maar hij wil eerst een goed inkomen hebben en zijn eigen fitness-zaak opstarten. Daarna staan een huis kopen, trouwen en kinderen krijgen op de planning. 

Arda (26) & Elke (23) uit Hasselt (Vlaanderen)
Volledig scherm
Arda (26) & Elke (23) uit Hasselt (Vlaanderen) © VIJF

Karim (23) & Roshina (27) uit Someren, Nederland

Roshina en Karim zijn gek op elkaar, maar het wil hen maar niet lukken om een stabiele relatie op te bouwen. Karim werkt als personal trainer en ook hier wordt Roshina's vertrouwen vaak op de proef gesteld. Roshina zelf is commercieel ondersteuner. Ze zijn al tweeënhalfjaar samen, maar hun relatie liep niet altijd over rozen. Vanwege enkele misstappen van Karim in het verleden is het voor Roshina bijna onmogelijk geworden om hem nog te vertrouwen. In het begin van hun relatie at Karim namelijk van twee walletjes. Roshina heeft Karim daarenboven ook betrapt op een online datingprofiel en webcamseks. Karim wil Roshina laten zien dat ze echt wel de ware is voor hem. Ze zien Temptation Island dan ook als een kans om het vertrouwen in de relatie terug op te bouwen. Karim mag zelf bepalen hoe ver hij gaat, Roshina wil alleen maar dat hij respect toont naar haar toe. 

Karim (23) & Roshina (27) uit Someren, NL
Volledig scherm
Karim (23) & Roshina (27) uit Someren, NL © VIJF