Volledig scherm
Chantal Janzen © ANP

Kees is terug in de kast en Chantals zoon lijkt verdacht weinig op vader

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Kees Tol is het weekend experimenteel begonnen. De presentator, die op mannen valt, werd wakker naast een vrouw. Het gaat om de Volendamse zangeres Mell, die in 2014 meedeed aan The voice of Holland.

Actrice Georgina Verbaan heeft zich bij de keuze voor haar slaapshirt duidelijk laten inspireren door het kinderprogramma Bananen in pyjama’s.

Rico Verhoeven heeft het concept van snorkelen nog niet helemaal onder de knie. Maar wat kan hij kickboksen, die jongen.

Viktor Brand vond aan het einde van een Thaise pier een ouderwetse telefooncel. Vermoedelijk belt hij hier meester Frank Visser om te achterhalen of het ding wel achter de erfgrens staat.

Sylvie Meis, die haar eigen lichaam behoorlijk jaloersmakend vindt, is werkelijk niet te stoppen als ze weer een kans ziet voor een kiekje.

Chantal Janzen vroeg zich vanochtend ineens af of haar echtgenoot Marco Geeratz wel de vader is van haar zoontje Bobby. Het ventje lijkt volgens haar immers verdacht veel op Andy uit de comedyserie Little Britain.

Volledig scherm
Lou en Andy (links) uit Little Britain. © BBC

Op deze foto vraagt YouTube-ster MeisjeDjamila zich af wat eigenlijk haar favoriete gele emoji is.

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Dat weet de jarige Hadewych Minis duidelijk ook.

Muziekfanaat Eric van Tijn heeft zó’n zin in zijn reis naar Mexico, dat hij wel kan zingen. Gelukkig heeft de Zangeres zonder Naam ooit een lied gemaakt over het land. Of Van Tijn de hoge noot heeft gehaald, is niet duidelijk.