Volledig scherm
Danny de Munk © anp

Kijkers 'Groeten uit' genieten van Danny de Munk en zijn vrouw

Het jaar van de Commodore 64, de bioscoophit E.T. en één van Toto's grootste hits, Africa: 1982. Maar bovenal was het een bijzonder jaar voor Danny de Munk. Met zijn auditie voor Ciske de Rat stond hem namelijk niet veel later een succesvolle carrière te wachten. Vanavond ging de rasartiest in het programma Groeten uit terug naar 1982. 

Vol verbazing liep het gezin De Munk door het tijdelijk aangewezen huis waar ze gedurende het weekend in moesten verblijven.  ,,Dit herken ik nog wel van mijn tante", jubelde de zanger bij een roze toilettafel. Toen Danny en zijn vrouw Jenny elkaar vervolgens in kleding uit 1982 zagen, was de lol pas echt begonnen,,Wat zie je er mooi uit", complimenteerde Danny zijn vrouw. Voor dochter Bo en zoon Davey was het echter wel wat wennen om zulke oubollige kleding te dragen. ,,Dit ziet er niet uit...", en Bo tegen haar vader: ,,Als ik je zo had gezien, had ik echt gezegd: adios amigos!"

Waar Danny en Jenny meermaals enthousiast reageerden op herkenbare liedjes, etenswaren of voorwerpen, waren de kinderen wat terughoudender. Zo had zoon Dave absoluut geen behoefte aan het proeven van kokosbrood. ,,Neehee. Ik hoef het niet", zei hij tegen zijn vader. Dat viel de kijkers thuis ook op, al waren veel mensen het met elkaar eens: 'Het zijn pubers. Laat ze lekker!'. 

Leuk stel

Voor de 47-jarige Danny en zijn vrouw stromen inmiddels de complimenten binnen. Daar was ook geen ontkomen aan, want de Amsterdammer was er niet vies van om zijn liefde aan zijn vrouw te tonen op televisie. 'Wat een leuk stel!' en weer een ander: 'Die Danny is wel gek met zijn vrouw. Dat zie je niet vaak meer, respect.

Volgende week is het de beurt aan Tanja Jess, man Charly Luske en hun twee kinderen. Het gezin gaat terug naar het jaar 1979. 

  1. Doodverklaarde Sylvester Stallone slaat keihard terug: Ik ben nog springlevend

    Doodverklaarde Sylvester Stallone slaat keihard terug: Ik ben nog springlevend

    Hollywoodacteur Sylvester Stallone is voor de tweede keer in anderhalf jaar tijd het slachtoffer geworden van een zogenoemde internethoax. De afgelopen dagen circuleerde een bericht dat de 71-jarige ster was overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. Dat leidde wereldwijd tot geschokte reacties van droevige fans en zelfs condoleances aan Stallone's nabestaanden. Een springlevende Rocky kwam vandaag met een reactie . ,,Negeer deze onzin alstublieft.''
  2. Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

    Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

    De Nederlandse actrice Marit van Bohemen (46) is vandaag verwijderd uit de zwaar beveiligde rechtbankbunker in Amsterdam, omdat ze met haar telefoon geluidsopnames had gemaakt van de stem van Sonja Holleeder. Van Bohemen gaat de rol van Sonja spelen in een nieuwe, zesdelige dramaserie over de bestseller Judas die werd geschreven door Astrid: de zus van topcrimineel Willem Holleeder. ,,Ik was me van geen kwaad bewust'', aldus Marit.